Hjelp til nettsteder & webmastere


Hei, jeg heter Hans og er en IT-ekspert med mange års erfaring innen ulike nettsideverktøy. Jeg gir en hjelpende hånd med nettsideteknikken når det oppstår problemer

Jeg tilbyr enkel og billig hjelp med oppdatering og vedlikehold av nettsider, inkludert: nettbutikk, nettbutikk, hosting, domenenavn, backup, https-sikkerhet, e-post, e-post, søppelpost, informasjonskapsler og personvernpolicy, nyhetsbrev, medlemskatalog, bookingkalender , dokumentdeling, oppdatering av design, Google-søk, sosiale medier, tekst og bilder og mer...

Min nettsidepleie gir deg fornuftige og effektive løsninger for store og små oppgaver – og alltid til en fast lav timepris. Du kan også velge klippekort eller abonnement.

Få hjelp til å ta vare på din nettside for forening, galleri, klubb, kennel, hagebruk, utleieeiendom eller bedrift m.m. Få et gratis og uforpliktende tilbud ...og på norsk.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp til nettsteder & webmastere


Jeg kan hjelpe med blant annet:

 • oppdatere og vedlikeholde innholdet på nettstedet
 • flytte nettsiden til ny leverandør
 • sikkerhetskopiering av nettsideinnhold
 • domenenavnoppsett, e-post og innboks
 • 'HTTPS' sikkerhet for nettstedet
 • Tips og råd til design og layout
 • SEO – bli bedre funnet i Google-søk
 • Google-annonser, business og kart
 • Implementering av nyhetsbrev
 • Bildebehandling og beskjæring
 • Statistikk, trafikk og besøk

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeSystemer og verktøy jeg hjelper til med


Jeg er ekspert på nettsystemer som f.eks:

 • SimpleSite.com
 • 123hjemmeside
 • 123minsida
 • One.com
 • Wix
 • Wordpress
 • Joomla
 • Gmail
og andre..

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp til å lage din egen nettside


Jeg kan hjelpe og støtte deg hvis du lager din egen nettside. Jeg veileder og kurser deg slik at du kan vedlikeholde nettsiden selv i fremtiden.

Jeg hjelper deg med råd for å synliggjøre nettside i Google slik at den dukker opp i søkene du ønsker og sender deg nye kunder.

Jeg kan også hjelpe med en webmastertjeneste der jeg sjekker at nettsiden din er online og alt fungerer som det skal.

Jeg gir deg kun de beste rådene og jobber på timebasis til lave priser og kun etter avtale.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp med å flytte, endre og sette opp domenenavnJeg tilbyr hjelp til å sette opp domenenavnet ditt. Hva er et domenenavn?

Domenenavnet er adressen til nettsiden din. Akkurat som du har en hjemmeadresse eller et telefonnummer som andre bruker for å finne deg, så er et domenenavn adressen som brukes til å finne nettstedet ditt på nettet. Så nettadressen din.

Domenenavnet kommer etter www i webadressen din. F.eks. er vårt domenenavn www. helpfurl.com . Et domenenavn kan også ende på .no

Domenenavnet brukes også til e-poster som tilhører nettsiden din – domenenavnet kommer etter @ i en e-postadresse – f.eks. etxyznavn@helpfurl.com

Jeg hjelper og veileder med bestilling, oppsett av domenenavn, registrering av domenenavn. Har du allerede et domenenavn hjelper jeg med oppsett eller flytting.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp med hosting, flytting og backupHva er hosting? 'Vert' er et engelsk ord som betyr 'vert'. Nettstedet ditt må ha en vert - med andre ord - 'plass' på en serverdatamaskin som er på Internett.

Som eier av en nettside, må du betale et selskap for at nettstedet ditt skal ha sin egen plass på nettet. Firmaet som selger deg plass på datamaskinen sin på nett kan også tilby deg plass til en nettbutikk og til din e-post.

Så hosting dekker mange forskjellige tjenester rundt nettsteder. De kalles også webhotell eller internettleverandør . Det er mange leverandører av systemer for å være vert for nettstedet ditt. Noen av dem har også et nettsted byggeverktøy som du kan bruke til å bygge ditt eget nettsted med maler.

Jeg kjenner mange systemer og leverandører og kan hjelpe og veilede med hosting, drift, domenefornyelse osv. Fortell meg hvem din internettleverandør er så hjelper jeg deg med oppsett. Jeg vet om selskaper som SimpleSite.com, 123website, One.com, Wix, Shopify, Wordpress og andre.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeE-post og innbokshjelp og spamfiltreDu kjenner sikkert til e-post. Dette er digitale brev. Men det er mange måter å sette opp e-post på.

Du kan opprette en e-postadresse som bruker ditt personlige domenenavn, eller du kan opprette en gratis online e-posttjeneste som Gmail eller Hotmail. Eller kan også bruke programmet Outlook på din PC.

Jeg hjelper deg med å sette opp e-postadresser og innbokser, slik at du får den løsningen som passer deg og din nettside best.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeSikkerhet og sikkerhetskopiering hjelpEr nettstedet ditt sikkert? Jeg kan hjelpe deg med sikkerhet. Jeg sjekker at nettstedet ditt har et SSL -sertifikat, som gir nettstedet ditt bedre søkemotorresultater og forhindrer uautorisert tilgang.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeJeg kan hjelpe med nettsideoppdateringJeg kan hjelpe med å oppdatere og vedlikeholde innholdet på nettstedet ditt. De fleste bruker i dag et nettbasert verktøy for å lage og oppdatere nettsiden sin.

Jeg kjenner de fleste systemene på markedet og kan hjelpe hvis det er problemer med å forstå alle hjørnene av oppdateringsverktøyene.

Jeg kan også gi gode råd og tips for bedre design og bildebehandling og bildebeskjæring.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp med SEO-optimalisering og GoogleHva betyr SEO? SEO betyr søkemotoroptimalisering . Det er kunsten å gjøre nettsiden din så synlig som mulig i Googles Søk slik at fremtidige kunder finner akkurat din nettside når de søker etter et produkt eller en tjeneste på nettet.

Jeg kan hjelpe deg med å få nettstedet ditt så høyt som mulig i Google-søk.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp med nyhetsbrev og bookingkalenderJeg tilbyr hjelp til å sette opp nyhetsbrev og e-postliste samt annen nettjeneste som bookingkalender.

Det er mange måter å gjøre det på og sammen finner vi løsningen som passer deg best!

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeHjelp med kontaktskjema, adresse og Google mapsJeg tilbyr hjelp til å legge kart på nettsiden din samt få din nettside/bedriftsprofil på Google Maps hvis du ønsker det.


Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisde9. Hjelp med å dele nettbaserte dokumenterJeg hjelper deg med å sette f.eks. netbaserte PDF-dokumenter på nettstedet ditt som du kan dele med de besøkende online. Det kan være referater, instruksjoner, brosjyrer og mye mer.

Kontakt meg på helpfurl@gmail.com

hjaelp til hjemmeisdeBillige timepriser - kontakt meg

Jeg bor i vakre Spania, hvor det er lavere skatter og moms, og derfor kan jeg tilby timepriser som ligger langt under de norske timeprisene.

Jeg gir deg gjerne et tilbud på oppgavene du ønsker hjelp til.

Jeg heter Hans - kontakt meg på e-post:
helpfurl@gmail.com

Min hjemmeside:
www.helpfurl.com

hjaelp til hjemmeisdeDenne nettsiden gir svar på spørsmål som:


 • Hvor kan jeg finne hjelp med tekniske problemer for nettstedet mitt?
 • Hvem kan hjelpe med domenenavn, hosting og oppsett av nettside?
 • Hvem kan hjelpe til med å flytte en nettside?

Andre språk